Spoordreef Almere Nederland in Almere via Huurflits

Spoordreef Almere NederlandOmschrijvingPer 1 januari 2023 komt deze studio vrij in het moderne appartementen complex Spoordreef het Hoekje.Het appartementen complex bevindt zich op een steenworp afstand van de populaire Grote Markt waar u verscheidene horeca gelegenheden treft. Het appartement is licht, ruimtelijk en voorzien van pvc vloer, keukenblok met A merk apparatuur inclusief vaatwasser en badkamer.De huurtermijn bedraagt maximaal 24 maanden.

Je vind de Studio aan de Spoordreef Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Almere aan de Spoordreef Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Spoordreef in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Spoordreef in Almere – Klik hier

Details van Studio Spoordreef in Almere

Prijs – 785.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spoordreef Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren