Spoordreef Almere Nederland in Almere via Huurflits

Spoordreef Almere NederlandPer 01-11-2022 komt deze studio beschikbaar in het moderne appartementencomplex Spoordreef het Hoekje.Het appartementencomplex is gelegen op steenworp afstand van de populaire Grote Markt waar u diverse horecagelegenheden vindt. Het appartement is licht, ruim en voorzien van PVC vloer, keukenblok met A-merk inbouwapparatuur waaronder vaatwasser en badkamer.

Je vind de Studio aan de Spoordreef Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Almere aan de Spoordreef Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Spoordreef in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Spoordreef in Almere – Klik hier

Details van Studio Spoordreef in Almere

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spoordreef Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren