Spoorlaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Spoorlaan Tilburg NederlandJe huurt de studio volledig gestoffeerd. Er ligt al een PVC-vloer, de wanden zijn voorzien van scan behang, er zijn gordijnrails aangebracht die zijn voorzien van in-between gordijnen en je hoeft geen lampen op te hangen want in de plafonds is al LED verlichting aangebracht. Er is zelfs gedacht aan schilderijrails zodat je niet zelf gaten hoeft te boren, wat wil je nog meer!Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, combimagnetron en afzuigkap.De woonkamer kun je makkelijk verdelen in een zit- en slaapgedeelte. De badkamer is voorzien een wastafel, douche met douchegarnituur en douchescherm.Alle studio’s zijn voorzien van een eigen warmtepomp waarmee je met vloerverwarming op energiezuinige wijze je woonruimte kunt verwarmen.Je hebt een eigen elektra- en watermeter. Je bepaalt daarmee zelf je verbruik van energie en water.

Je vind de Studio aan de Spoorlaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Spoorlaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Spoorlaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Spoorlaan in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Spoorlaan in Tilburg

Prijs – 705.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spoorlaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren