Spoorlaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Spoorlaan Tilburg NederlandDe woonkamer kun je makkelijk verdelen in een zit- en slaapgedeelte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer waar ook de badkamer zich bevindt. De badkamer is voorzien een wastafel, douche met douchegarnituur en douchescherm.Alle appartementen zijn voorzien van een eigen warmtepomp waarmee je met vloerverwarming op energiezuinige wijze je woonruimte kunt verwarmen.Je hebt een eigen elektra- en watermeter. Je bepaalt daarmee zelf je verbruik van energie en water.

Je vind de Appartement aan de Spoorlaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Spoorlaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spoorlaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spoorlaan in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Spoorlaan in Tilburg

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spoorlaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren