Spoorlaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Spoorlaan Tilburg NederlandEntreeDe entree van het complex De Moser ligt aan de Spoorlaan.Bij binnenkomst zie je natuurlijk de traditionele postkasten maar ook de Bringme Box.Met de Bringme Box kun je je online bestelde pakje gewoon laten thuisbezorgen zonder dat je thuis bent! Woon je op één van de verdiepingen kies dan in de hal tussen de lift of gezond omhooglopen via de trap.Je huurt het appartement volledig gestoffeerd. Er ligt al een PVC-vloer, de wanden zijn voorzien van scan behang, er zijn gordijnrails aangebracht die zijn voorzien van in-between gordijnen en je hoeft geen lampen op te hangen want in de plafonds is al LED verlichting aangebracht. Er is zelfs gedacht aan schilderijrails zodat je niet zelf gaten hoeft te boren, wat wil je nog meer!Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. Direct rechts is het separate toilet en een inpandige berging . De keuken is voorzien van koel-vriescombinatie, kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Spoorlaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Spoorlaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spoorlaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spoorlaan in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Spoorlaan in Tilburg

Prijs – 905.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spoorlaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren