Spoorstraat Haaksbergen Nederland in Haaksbergen via Huurflits

Spoorstraat Haaksbergen NederlandBeschrijvingBovenwoning / appartement in het centrum van Haaksbergen gelegen boven de nieuwe kledingwinkel genaamd MIRS fashion vind u dit ruime appartement. Het biedt u een ruime woonkamer met veel licht en prachtig uitzicht op het centrum, separate keuken, een kantoor, één slaapkamer beneden, een badkamer en twee slaapkamers boven.INDELINGRuim kantoor (7 m2); Ruime woonkamer (28 m2); Slaapkamer (9 m2); Keuken met keukenblok (7 m2); Badkamer met wc douche en wastafel (4 m2) ; Via een vaste trap zijn nog twee slaapkamers van 18 m2 en 11 m2 te vinden.

Je vind de Appartement aan de Spoorstraat Haaksbergen Nederland  te Haaksbergen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haaksbergen aan de Spoorstraat Haaksbergen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haaksbergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spoorstraat in Haaksbergen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spoorstraat in Haaksbergen – Klik hier

Details van Appartement Spoorstraat in Haaksbergen

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spoorstraat Haaksbergen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren