sportstraat in via Huurflits

sportstraatEen studio in amsterdam zuid stadion buurt *vu* met eigen ingang ,eigen douche cabine en wc , eigen was tafel , een zitkamer en een slaapkamer en alles is netjes geschilderd,,behangt en gestoffeerd. ik ben op zoek naar een betrouwbaar ,sociale en rustig student’e’ die serieuze bezig is met zijn met zijn of haar studie en die wel rekenen houden met zijn rustige burenProfiel Huurder: Werkend Werkende student Student met garantstelling of een borgstellerBeschikbaar per 01-04-2019Prijs 800 incl gwl

Je vind de Appartement|Studio aan de sportstraat  te nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement|Studio ligt in de stad  aan de sportstraat en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement|Studio in . Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sportstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sportstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Sportstraat in Amsterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de sportstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren