Sprengenberg Amersfoort, Nederland in Amersfoort via Huurflits

Sprengenberg Amersfoort, NederlandU betreedt de woning via de ruime entreehal. Deze brengt u naar de lichte woonkamer waar u een prachtig vrij uitzicht heeft op de tuin aan het water. De tuin is opgesplitst in twee verschillende niveaus waardoor het geheel een speelse uitstraling heeft. In de woonkamer zit een open keuken. Deze is goed uitgerust inclusief grote oven, magnetron, koel -vriescombinatie en vaatwasser.

Je vind de Huurwoning aan de Sprengenberg Amersfoort, Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Amersfoort aan de Sprengenberg Amersfoort, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Sprengenberg in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Sprengenberg in Amersfoort – Klik hier

Details van Huis Sprengenberg in Amersfoort

Prijs – 1495.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sprengenberg Amersfoort, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren