Sprengenweg Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Sprengenweg Apeldoorn NederlandDit prachtige pand beschikt over een volledig uitgeruste keuken met al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken. De badkamer is compleet met een douche en er is geen woonkamer. De keuken en badkamers worden gedeeld met meerdere huisgenoten.De privékamer is geheel ongemeubileerd, dus je bent vrij om hem in te richten en er jouw stijl in door te drukken! De kamer is wel voorzien van een eigen wastafel met warm & koud water, laminaatvloer in goede staat en verduisteringsgordijnen.

Je vind de Kamer aan de Sprengenweg Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Apeldoorn aan de Sprengenweg Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sprengenweg in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sprengenweg in Apeldoorn – Klik hier

Details van Kamer Sprengenweg in Apeldoorn

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sprengenweg Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren