Spruytstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Spruytstraat Rotterdam NederlandVia een centrale trap kom je uit op de eerste etage. Aan de linkerhand kom je in de betreffende studio. Deze studio ligt aan de voorzijde. De gehele ruimte is onlangs gerenoveerd en uitgerust met een eigen nieuwe keuken en nieuwe badkamer met inloopdouche.

Je vind de Studio aan de Spruytstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Spruytstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Spruytstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Spruytstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Spruytstraat in Rotterdam

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spruytstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren