Spuistraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Spuistraat Breda NederlandBegane grond:Trap, brievenbus en ruime eigen berging (ca. 2.00 x 3.50 m.).Eerste verdieping:Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken via de trap naar de open galerij. De hal/entree (ca. 2.10 / 1.00 x 3.53 m.) met garderobe biedt toegang tot alle vertrekken. Ook vindt u hier de meterkast (6 groepen met aardlekschakelaar). De woonkamer (ca. 4.70 x 4.30 m.) staat in open verbinding met de keuken (ca. 2.32 x 1.47 m.) voorzien van 4-pits elektrische kookplaat, koelkast en voldoende opbergruimte in de aanwezige onder- en bovenkasten.De keuken, hal en woonkamer zijn voorzien van een fraaie laminaat tegelvloer. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon gelegen aan de straatzijde.De badkamer (ca. 2.08 x 1.50 m.) is net opgeleverd, geheel betegeld en voorzien van wastafel, douche en toilet. Ook vindt u hier de opstelplaats voor de wasm

Je vind de Appartement aan de Spuistraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Spuistraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spuistraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spuistraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Spuistraat in Breda

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spuistraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren