Spuistraat Kampen Nederland in Kampen via Huurflits

Spuistraat Kampen NederlandWat een leuke starterswoning! Deze woning is goed onderhouden en biedt u o.a. een moderne open keuken die is vernieuwd in 2014 en voorzien is van alle gemakken. De badkamer is gelegen op de 1e verdieping en deze is voorzien van douche, wastafel en 2e toilet.

Je vind de Appartement aan de Spuistraat Kampen Nederland  te Kampen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kampen aan de Spuistraat Kampen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kampen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spuistraat in Kampen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spuistraat in Kampen – Klik hier

Details van Appartement Spuistraat in Kampen

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spuistraat Kampen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren