St._Angelastraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

St._Angelastraat Heerlen NederlandGelegen aan de rand van het centrum van Heerlen ligt dit nette appartement.Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar en de uitvalswegen richting Aken, Eindhoven en Maaastricht zijn binnen enkele minuten rijden te bereiken.Het appartement ligt op de eerste verdieping van een complex en is voorzien van 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon gelegen aan de zuid-oostzijde.Begane grond : via een intercom systeem heeft men toegang tot de hal met brievenbussen en een trapopgang. De hal verschaft doorgang naar de achterzijde waar de stenen berging zicht bevindt.Eerste verdieping : Toegang tot het appartement en de hal met de toiletruimte.De keuken is aan de achterzijde van de woning en de luxe badkamer, voorzien van een ligbad met douchescherm, vaste wastafel, badmeubel en design radiator, ligt aan de voorzijde van de woning. Van daaruit en vanuit de woonkamer is het balkon van ca. 6m2 bereikbaar.De woning heeft 2 slaapkamers aan de achterzijde gelegen en de woonkamer aan de voorzijde.Het appartement is voorzien van kunstof kozijnen en dubbele beglazing.

Je vind de Appartement aan de St._Angelastraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de St._Angelastraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement St. Angelastraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement St. Angelastraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement St. Angelastraat in Heerlen

Prijs – 805.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de St._Angelastraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren