St._Annadal Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

St._Annadal Maastricht NederlandDit gestoffeerde 2 slaapkamer appartement met balkon heeft een spectaculair uitzicht over Maastricht. Het is gelegen tegenover de rechtbank van Maastricht op de 4e verdieping, aan het einde van de galerij. Het appartement krijgt een nieuwe laminaatvloer en is geheel fris geschilderd.Het centrum van Maastricht ligt op ongeveer 5 minuten fietsen.Begane grond: entree met liften en trappenhuis, eigen berging 8 m².4e Verdieping: entree, ruime hal ca. 10 m², keuken 6,5 m² met spoelbak, koelkast, 4 pits gasfornuis en vaatwasser, wasruimte 4,5 m² met aansluiting voor wasmachine en droger. Zonnige woonkamer van 40 m² met inbouwkasten, slaapkamer I van 10,5 m², slaapkamer II van 7,75 m². Badkamer 2,5 m² met douche en wastafel, apart toilet. Balkon van 9 m² met uitzicht.

Je vind de Appartement aan de St._Annadal Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de St._Annadal Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement St. Annadal in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement St. Annadal in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement St. Annadal in Maastricht

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de St._Annadal Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren