St._Antonielaan Gelderland Nederland in Arnhem via Huurflits

St._Antonielaan Gelderland NederlandEr komt een prachtig appartement vrij op de 2e etage gelegen aan de St. Antonielaan te Arnhem. Het appartement is op loopafstand gelegen van het Sonbeek Park. Het appartement van 57m2 heeft een ruime woonkamer met open keuken met koelkast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde van 13m2 en een luxe badkamer van 6m2. Het appartement is mooi afgewerkt en voorzien van een nette laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de St._Antonielaan Gelderland Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de St._Antonielaan Gelderland Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement St. Antonielaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement St. Antonielaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement St. Antonielaan in Arnhem

Prijs – 815.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de St._Antonielaan Gelderland Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren