St._Nicolaassteeg Purmerend Nederland in Purmerend via Huurflits

St._Nicolaassteeg Purmerend NederlandVierkante meters circa 33 m2.Studio met open keuken en eigen badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.Opleveringsniveau:- Vloeren: Laminaatvloer- Wanden: Gestuukt- Keuken: Inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast

Je vind de Studio aan de St._Nicolaassteeg Purmerend Nederland  te Purmerend nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Purmerend aan de St._Nicolaassteeg Purmerend Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Purmerend. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio St. Nicolaassteeg in Purmerend wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio St. Nicolaassteeg in Purmerend – Klik hier

Details van Studio St. Nicolaassteeg in Purmerend

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de St._Nicolaassteeg Purmerend Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren