St-Ludgerusstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

St-Ludgerusstraat Utrecht NederlandIndeling:Algemene entree. Trap naar de tweede verdieping.Lichte woonkamer, badkamer met wasmachine aansluiting, douchecabine en toilet.Woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast met vriezer, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap.De slaapkamer met balkon is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Je vind de Appartement aan de St-Ludgerusstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de St-Ludgerusstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appatement St-Ludgerusstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appatement St-Ludgerusstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appatement St-Ludgerusstraat in Utrecht

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 39

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de St-Ludgerusstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren