St Nicasiusstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands in Eindhoven via Huurflits

St Nicasiusstraat, Eindhoven, North Brabant, NetherlandsOverloop welke toegang biedt tot 2 studio’s en de gemeenschappelijke keuken. Vanuit de keuken toegang tot een klein gedeeld balkon.2e verdieping:Overloop welke toegang biedt tot 2 studio’s.Deze ruime en lichte studio van ca. 20 m2 heeft een klein keukentje (geen kookgelegenheid) met gootsteen en koelkast met vriesvak. De studio heeft ook een eigen douche. De studio is voorzien van laminaatvloer en is gelegen aan de achterzijde van de woning.Het toilet wordt op deze verdieping gedeeld met 1 andere bewoner. De keuken wordt gedeeld met 4 andere bewoners.

Je vind de Studio aan de St Nicasiusstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de St Nicasiusstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio St Nicasiusstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio St Nicasiusstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio St Nicasiusstraat in Eindhoven

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de St Nicasiusstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren