Staakweg Dirksland Nederland in Dirksland via Huurflits

Staakweg Dirksland NederlandHet recent gemoderniseerde appartement is gelegen in de Vroonlande, waarbij u zelfstandig kunt wonen met een aantal prettige zekerheden. Vroonlande beschikt naast de appartementen over een aantal openbare ruimten, zoals een recreatiezaal, een fitnessruimte, een bibliotheek, een kapsalon, een fietsen- en een scootmobielstalling.De centrale hal op de begane grond is voorzien van een receptie, lift en trappenhuis.Appartement:Via de voordeur van het appartement komt u in de hal met een eigen meterkast en bergruimte met boileropstelling.Vanuit de hal zijn de heerlijk lichte woonkamer alsmede de vernieuwde badkamer toegankelijk.De woonkamer biedt veel lichtinval en een vrij uitzicht over het park. Via een zijdeur is het balkon toegankelijk.De moderne halfopen keuken is voorzien van een dubbele wandopstelling met lichte kastfronten en inbouwapparatuur.De slaapkamer beschikt over een kastenwand en eveneens een deur naar het balkon.Aansluitend is een geheel betegelde badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet, wasmachine en droger

Je vind de Appartement aan de Staakweg Dirksland Nederland  te Dirksland nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dirksland aan de Staakweg Dirksland Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dirksland. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Staakweg in Dirksland wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Staakweg in Dirksland – Klik hier

Details van Appartement Staakweg in Dirksland

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Staakweg Dirksland Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren