Stadhouderslaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Stadhouderslaan DenHaag NederlandEen heerlijk gestoffeerd 3-kamer appartement met één slaapkamer en een lift en twee balkons op het Zuid/Westen. Het appartement is gelegen in een van de meest geliefde wijken “het Statenkwartier”.Nabij museum, de winkelstraat “de Fred”, openbaar vervoer en binnen 10 min. van het strand en het stadscentrum.INDELING:gezamenlijke entree, trap/lift naar de 1e verdieping, entree appartement, ruime hal met garderobe, meterkast en een modern toilet met fonteintje, voorkamer (ca. 575 x 405) met originele schouw, meterkast en schuifpui naar voorzijkamer ( ca. 470 x 380) met Frans balkon, achterkamer (490 x 340) met vaste kasten en toegang tot de badkamer met inloopdouche, wastafel en badkamermeubel, balkon aan de achterzijde (ca. 415 x 115), nieuw van alle gemakken voorzien keuken met toegang tot een tweede balkon (ca. 245 x 120) voorzien van een vaste kast.

Je vind de Appartement aan de Stadhouderslaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Stadhouderslaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stadhouderslaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stadhouderslaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Stadhouderslaan in Den Haag

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stadhouderslaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren