Stadhouderstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Stadhouderstraat Heerlen NederlandHet huis bestaat uit twee verdiepingen.Via de hal komt u op de begane grond, hier bevinden zich de woonkamer, complete keuken en de achtertuin.Op de eerste verdieping bevinden zich de twee slaapkamers en de badkamer, inclusief ligbad en aansluitingen voor de wasmachine.

Je vind de Huurwoning aan de Stadhouderstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Heerlen aan de Stadhouderstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Stadhoudersplein in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Stadhoudersplein in Heerlen – Klik hier

Details van Huis Stadhoudersplein in Heerlen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stadhouderstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren