Stadsring Amersfoort Nederland in Amersfoort via Huurflits

Stadsring Amersfoort NederlandIn het oude complex van de Amersfoortse verzekeringen zijn een aantal jaar geleden prachtige nieuwe appartementen gerenoveerd en gebouwd. Op deze unieke plek hebben we een appartement beschikbaar.Je stapt de woning binnen in de hal waar je toegang heb tot de luxe woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval en door de ligging in het complex heeft de woning een bijzondere vorm. De open keuken is van alle gemakken voorzien deze beschikt over een inbouw vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat, koelkast en vriezer.De slaapkamer heeft alle ruimte voor een kast en tweepersoonsbed. De badkamer heeft een luxe douch met glazen wand en er zit een ingebouwde kast onder de wastafel. Het toilet is separaat. Ook heeft de woning een aparte ruimte voor een wasmachine en droger.In de gehele woning ligt een PVC vloer en alle ramen zijn voorzien van gordijnen.Het complex beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en bij het appartement zit een parkeerplaats inbegrepen. Ook heeft het appartement een ondergrondse berging voor extra bergruimte. Daarnaast kan je gebruik maken van het gezamenlijke dakterras en de overdekte fietsenstalling.

Je vind de Appartement aan de Stadsring Amersfoort Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Stadsring Amersfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stadsring in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stadsring in Amersfoort – Klik hier

Details van Appartement Stadsring in Amersfoort

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stadsring Amersfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren