Stadsring Amersfoort Nederland in Amersfoort via Huurflits

Stadsring Amersfoort NederlandDeze moderne studio is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer.De woning heeft een opklapbed waardoor deze praktisch in te richten is en je overdag genoeg ruimte hebt om te leven.De badkamer is voorzien van een douchecabine, wasbak en spiegel. Het toilet bevindt zich separaat.

Je vind de Studio aan de Stadsring Amersfoort Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amersfoort aan de Stadsring Amersfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Stadsring in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Stadsring in Amersfoort – Klik hier

Details van Studio Stadsring in Amersfoort

Prijs – 739.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stadsring Amersfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren