Stakman_Bossestraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Stakman_Bossestraat DenHelder NederlandEnergiezuinige gerenoveerde woning te huur in de Visbuurt nabij centrum, winkels en horeca. ( nieuw energielabel in aanvraag)Deze woning is voorzien van zonnepanelen en inductie koken.Indeling;Entree, hal, meterkast en trap naar de verdieping.Woonkamer met open keuken voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en oven.Deur naar de achtertuin, daar tref je de berging aan.Badkamer: douche, wastafel en toilet.Verdieping; 1 kleine en 1 ruime slaapkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Stakman_Bossestraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad DenHelder aan de Stakman_Bossestraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Stakman Bossestraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Stakman Bossestraat in Den Helder – Klik hier

Details van Huis Stakman Bossestraat in Den Helder

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stakman_Bossestraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren