Star_Numanstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Star_Numanstraat Groningen NederlandHet appartement heeft 2 slaapkamers van 10m² en 9m² met inbouwkasten. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de ruime keuken met ingebouwde oven, vaatwasser en gasfornuis. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel en designradiator. De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Aan de voor- en achterzijde van het appartement is er toegang tot de 3 balkons.

Je vind de Appartement aan de Star_Numanstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Star_Numanstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Star Numanstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Star Numanstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Star Numanstraat in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Star_Numanstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren