Staringstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Staringstraat Oss NederlandDeze kamer is gelegen op de 1e verdieping van een woning in de wijk de Ruwaard in Oss. In de directe nabijheid van een overdekt winkelcentrum ‘De Ruwert’. Het centrum van Oss, met zijn gezellige winkels en heerlijke eetgelegenheden, is op ongeveer 1,5 km afstand gelegen als ook het Centraal Station. De bushalte is op loopafstand en de uitvalswegen naar Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn goed en snel te bereiken.Indeling en omschrijving huur kamer Oss:1e verdieping:Deze nette kamer beschikt over een nette laminaatvloer en geniet veel lichtinval middels het grote raampartij. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een grote inbouwkast.De gezamenlijke badkamer is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een bad, toilet en wastafel met spiegel.De gezamenlijke woonkamer is voorzien van een nette houten vloer en geniet van veel lichtinval middels het grote raampartij aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven/magnetron, koelkast en gasplaat met afzuigkap. Ook is er een wasmachine aanwezig.De woning is voorzien van een gezamenlijke tuin.

Je vind de Kamer aan de Staringstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Oss aan de Staringstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Staringstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Staringstraat in Oss – Klik hier

Details van Kamer Staringstraat in Oss

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Staringstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren