Staringstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Staringstraat Oss NederlandBegane grond:De gedeelde keuken is voorzien van allerlei luxe inbouwapparatuur, zoals een combimagnetron, gaskookplaat met afzuigkap en koelkast. Je deelt de woonkamer en tuin met de medebewoners in de woning.1e verdieping:Op de begane grond bevindt zich de kamer welke door de grote raampartijen veel lichtinval geniet.De gedeelde badkamer is voorzien van een luxe douche en een fijne ruime wastafel.Tuin:Er is een ruime, nieuw aangelegde tuin voor gezamenlijk gebruik.

Je vind de Kamer aan de Staringstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Oss aan de Staringstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Staringstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Staringstraat in Oss – Klik hier

Details van Kamer Staringstraat in Oss

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Staringstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren