Staringstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Staringstraat Oss NederlandDeze kamer is gelegen in een nette woning in de directie nabijheid van diverse (sport)scholen en overdekt winkelcentrum ‘De Ruwert’. Het centrum van Oss, met zijn gezellige winkels en heerlijke eetgelegenheden, is op ongeveer 1,5 km afstand gelegen als ook het Centraal Station. De bushalte is op loopafstand en de uitvalswegen naar Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn goed en snel te bereiken. Indeling en omschrijving huur kamer Oss: Begane grond: De gezamenlijke keuken is van allerlei luxe inbouwapparatuur voorzien, zoals combimagnetron, gasplaat met afzuigkap en koelkast. De woonkamer en tuin deel je met de medebewoners in het huis. 1e verdieping: Op de 1e verdieping bevindt zich de kamer van 10 m2, welke zeer veel lichtinval geniet middels de grote raampartij. De gezamenlijke badkamer is voorzien van een luxe douche en een mooie ruime wastafel.

Je vind de Kamer aan de Staringstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Oss aan de Staringstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Staringstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Staringstraat in Oss – Klik hier

Details van Kamer Staringstraat in Oss

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Staringstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren