Statenlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Statenlaan DenHaag NederlandIndeling; Entree gebouw – entree appartement op de tweede verdieping – bovenste verdieping – lichte woonkamer met balkon en een moderne, nieuwe open keuken – vaatwasser – oven etc. – aan de voorzijde van het appartement is de slaapkamer gelegen – ruime badkamer met douche en een gootsteen.

Je vind de Studio aan de Statenlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Statenlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Statenlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Statenlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Statenlaan in Den Haag

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Statenlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren