Statenlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Statenlaan DenHaag NederlandIndeling: entree op de begane grond, aan de achterzijde bevindt zich het royale appartement. Hal (2.50 x 4.50m), woonkamer (9 x 4.50m) , open keuken met wasmachine, afwasmachine, koelkast, magnetron / oven combi. Slaapkamer van ca. 16m, badkamer met bad, douche, toilet en vaste wastafel. De grote tuin geeft rust en ruimte. Het pand is voorzien van een lift.

Je vind de Appartement aan de Statenlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Statenlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Statenlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Statenlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Statenlaan in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Statenlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren