Statenlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Statenlaan Rotterdam NederlandIndeling:Begane grond:Centrale entree. Vervolgens ontvangst hal met toegang tot de parkeergarage en fietsenstalling. Hier zit ook de trap en lift naar de etages.2e etageEntree naar het appartementen geeft toegang tot het separate toilet en badkamer met inloopdouche en dubbele wasbak. De woonkamer is ruim en zeer licht door de grote ramen. In de woonkamer bevindt zich ook de keuken met divers inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, combi-magnetron, koelkast met diepvriesvak, afzuigkap en vaatwasser. De woonkamer verleend ook toegang tot de ruime slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Statenlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Statenlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Statenlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Statenlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Statenlaan in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Statenlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren