Statensingel Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Statensingel Maastricht NederlandDe woning is gelegen op de tweede en derde verdieping. Aan de voorzijde van het pand is de ruime woonkamer met open keuken gelegen. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een koelkast, afzuigkap, kookplaat en oven.De slaapkamer met open badkamer (met ligbad, dubbele wastafel en separate douche) is rustig gelegen aan de achterzijde van de woning. In de gang is een separaat toilet en een berging (cv-ruimte). Op de derde verdieping is een tweede slaapkamer.Fietsen staan veilig gestald op de binnenplaats in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Je vind de Appartement aan de Statensingel Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Statensingel Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Statensingel in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Statensingel in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Statensingel in Maastricht

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Statensingel Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren