Stationslaan Breda Nederland in Breda via Huurflits

Stationslaan Breda NederlandIndeling van het appartement:Wanneer je het appartement binnen stapt kom je in een lange hal met toegang tot de woonkamer, de twee slaapkamers, de badkamer, de inpandige berging en het separate toilet.De ruime en lichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime balkon.De luxe keuken heeft een hoekopstelling met diverse onderkasten, laden en een composieten werkblad. Tevens vind je in de keuken diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigkap, een spoelbak en een koel-vriescombinatie.De woning beschikt over twee slaapkamers.De moderne, betegelde badkamer is ruim van opzet en beschikt over een ligbad met thermostaatkraan en een inloopdouche met thermostaatkraan en een dubbele wastafel.De inpandige berging/wasruimte is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

Je vind de Appartement aan de Stationslaan Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Stationslaan Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationslaan in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationslaan in Breda – Klik hier

Details van Appartement Stationslaan in Breda

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationslaan Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren