Stationsplein Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Stationsplein Leiden NederlandIndeling; gemeenschappelijke entree met toegang tot bergingen, trappenhuis en lift. Entree appartement, hal (ca. 7 m2) keuken voorzien van voldoende opbergruimte en aansluitingen voor witgoed(ca. 7.31 m2). Separaat toilet met fontein. De badkamer voorzien van douche en wastafel. Ruim opgezette woonkamer (ca. 36 m2) met handige inbouwkasten en een spectaculair uitzicht over het Centraal station. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het inpandig balkon waarvan de raampartijen volledig open kunnen. Hier is het heerlijk zitten. Aansluitend bevinden zich aan de voorzijde van het appartement twee goede slaapkamers (ca. 10 m2 en 5 m2) . Tevens beschikt dit appartement over een eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Je vind de Appartement aan de Stationsplein Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Stationsplein Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsplein in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsplein in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Stationsplein in Leiden

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsplein Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren