Stationsplein Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Stationsplein Roermond NederlandWonen en kokenAlles is helemaal nieuw, dus in dit appartement hoef je niets te doen. Het is een kwestie van meubels en genieten! En dat genieten gaat zeker lukken! De woonkamer met open keuken is een grote ruimte. De keuken is volledig uitgerust. Hier kunt u tijdens het koken gezellig kletsen met uw gasten die aan de eettafel staan te wachten om samen te eten.Slapen en badenHet appartement beschikt over een ruime 1 slaapkamer en een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, modern badkamermeubel en designradiator.

Je vind de Appartement aan de Stationsplein Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Stationsplein Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsplein in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsplein in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Stationsplein in Roermond

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsplein Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren