Stationsplein Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Stationsplein Roermond NederlandWonen en kokenAlles is compleet nieuw, je hoeft dus niets meer te doen in dit appartement. Het is een kwestie van meubels neerzetten en heerlijk genieten! En dat genieten zal zeker lukken! De woonkamer met open keuken is een grote ruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien. Hier sta je tijdens het koken gezellig te kletsen met je gasten die aan de eettafel wachten om samen te eten.Slapen en badenVanuit de woonkamer ga je met de trap naar beneden en vind je de overige ruimtes. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Richt je de tweede slaapkamer in als werkkamer of logeerkamer? Of gebruik je deze liever als walk-in closet? Het kan allemaal.De badkamer is luxe ingericht met een ruime inloopdouche, modern badkamermeubel en designradiator.

Je vind de Appartement aan de Stationsplein Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Stationsplein Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsplein in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsplein in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Stationsplein in Roermond

Prijs – 1010.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsplein Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren