Stationsplein Weert Nederland in Weert via Huurflits

Stationsplein Weert NederlandHet appartement beschikt 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een wintertuin en in het souterrain een eigen berging en parkeerplaats.Deze parkeerplaats hoort bij de woning en heeft een huurprijs van € 50,- per maand.Wonen aan het Stationsplein in Weert is modern wonen op een centrale locatie met alle denkbare voorzieningen in de directe omgeving!

Je vind de Appartement aan de Stationsplein Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de Stationsplein Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsplein in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsplein in Weert – Klik hier

Details van Appartement Stationsplein in Weert

Prijs – 987.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 89

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsplein Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren