Stationsstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Stationsstraat Apeldoorn NederlandIndeling; Zeer fraaie entree aan de zijde van de Stationsstraat, voorzien van eigen postkast en intercom. Op de eerste verdieping komt u bij dit prachtige appartement, ruime hal welke toegang geeft tot de slaapkamer, badkamer met wastafel en douchecabine en toilet, mooie woonkamer met een moderne open keuken welke voorzien is van allerlei inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de Stationsstraat. Tevens heeft dit appartement ook nog een eigen dakterras van 25 m2!

Je vind de Appartement aan de Stationsstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Stationsstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Stationsstraat in Apeldoorn

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren