Stationsstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Stationsstraat Groningen NederlandBij de entree van het appartement is de toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft zeer fraaie hoge plafonds met fraaie ornamenten. De woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval door de hoge raampartijen erin, tevens is er in de woonkamer een en-suite kamer welke gebruikt kan worden als kantoor aan huis of een tweede slaapkamer. De keuken is gelegen achter de woonkamer, de keuken is momenteel zeer oud maar zal op korte termijn worden opgeknapt. Naast de keuken is de badkamer met toilet. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement, de slaapkamer heeft een eigen wastafel en biedt uitzicht op de tuin. De tuin achter het gebouw is privé voor de huurder van het appartement en wordt aangepakt evenals de keuken. Er is ook een achteringang/brandgang in de tuin.

Je vind de Appartement aan de Stationsstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Stationsstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Stationsstraat in Groningen

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren