Stationsweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Stationsweg DenHaag NederlandRuim 1 slaapkamer appartement met tuin! Gelegen in het centrum van Den Haag aan het gezellige Huygenspark. Op loopafstand van een park, verschillende winkelgelegenheden en restaurants. Op loopafstand van Centraal station en Holland spoor.Entree op de begane grond. Voordeur op de 1e verdieping; entree in de gang met de zeer ruime woonkamer aan de achterzijde. Keuken is open en grenst aan de woonkamer. Woonkamer biedt entree tot de ruime tuin. Vanuit de hal toegang tot de slaapkamer, apart toilet, een ruimte voor opslag en de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel en een bad.

Je vind de Appartement aan de Stationsweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Stationsweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Stationsweg in Den Haag

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren