Stationsweg Meppel Nederland in Meppel via Huurflits

Stationsweg Meppel NederlandOVER DE WONINGDeze woning beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een ruime keuken met een pui richting het grote dakterras van maar liefst 25m2. De leefruimtes zijn in totaal ruim 85m2 en is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. De woning is gesitueerd op een ideale plek nabij het station en het centrum van Meppel, beide zijn binnen 5 minuten wandelen al snel te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Stationsweg Meppel Nederland  te Meppel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Meppel aan de Stationsweg Meppel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Meppel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stationsweg in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stationsweg in Meppel – Klik hier

Details van Appartement Stationsweg in Meppel

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stationsweg Meppel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren