Staverdenseweg Ermelo Nederland in Ermelo via Huurflits

Staverdenseweg Ermelo NederlandRecreatiewoning te huur midden in de natuur nabij Ermelo en Harderwijk. Dit enkel chalet is gelegen op een goed geoutilleerd bungalowpark met altijd voldoende aanwezigen, parkbeheerders en een receptie. De bungalow heeft aan een eigen parkeerplaats, een tuinhuisje, een mooie tuin en terras. Gemeubileerd met wasmachine of geheel leeg in overleg. Voor langere of kortere periode te huur. Vanwege privacy is het adres bij benadering.Indeling:Woonkamer met open keukenBadkamer, toilet, douche en wastafelSlaapkamer 1Slaapkamer 2

Je vind de Huurwoning aan de Staverdenseweg Ermelo Nederland  te Ermelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ermelo aan de Staverdenseweg Ermelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ermelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Staverdenseweg in Ermelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Staverdenseweg in Ermelo – Klik hier

Details van Huis Staverdenseweg in Ermelo

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Staverdenseweg Ermelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren