Steenbakkersweg Erm Nederland in Erm via Huurflits

Steenbakkersweg Erm NederlandVia de veranda stap je de chalet binnen. Er zijn twee slaapkamers, een grotere kamer met een tweepersoonsbed en een kleinere kamer met een stapelbed. De badkamer is netjes en voorzien van een wastafel, een douchehoek en de aansluiting voor de wasmachine.De open keuken is voorzien van een inbouw kookplaat met een afzuigkap en een koelkast.Vanuit de woonkamer loop je via de openslaande deuren zo de veranda op met een ligging op het zuiden. De chalet ligt dichtbij het strand.

Je vind de Huurwoning aan de Steenbakkersweg Erm Nederland  te Erm nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Erm aan de Steenbakkersweg Erm Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Erm. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Steenbakkersweg in Erm wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Steenbakkersweg in Erm – Klik hier

Details van Huis Steenbakkersweg in Erm

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenbakkersweg Erm Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren