Steenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Steenstraat Arnhem NederlandHet appartement is gelegen op de 3e etage en heeft een woonkamer met open keuken met veel licht door de hoeveelheid ramen. De steunbalken geven het appartement net een uniek extra’tje! Vanuit de gemeenschappelijke hal kom je in de ruime slaapkamer met toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en zwevend toilet.Tevens is er een aparte ruimte aanwezig voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Steenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Steenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Steenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Steenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Steenstraat in Arnhem

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren