Steenvoordelaan Rijswijk Nederland in Rijswijk via Huurflits

Steenvoordelaan Rijswijk NederlandEr ligt een mooie laminaatvloer door de gehele woning welke ter overname wordt aangeboden. Ook het SMEG fornuis en afzuigkap zijn eventueel ter overname. Ook hangen aan de achterzijde mooie elektrische zonneschermen welke overgenomen kunnen worden.Huurprijs:Kale huurprijs: € 1.125,00Stookkosten: € 170,-Servicekosten: € 55,-Totaal: € 1350,00Inkomenseis is minimaal € 3.500 netto (inkomen van eventuele partner telt voor de helft mee).De woning is per 1 januari 2023 te huur.Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst bent u verschuldigd:- Minimaal 1 maand totale huur vooruit.- Minimaal 1 maand totale huur als waarborgsom.

Je vind de Appartement aan de Steenvoordelaan Rijswijk Nederland  te Rijswijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rijswijk aan de Steenvoordelaan Rijswijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rijswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Steenvoordelaan in Rijswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Steenvoordelaan in Rijswijk – Klik hier

Details van Appartement Steenvoordelaan in Rijswijk

Prijs – 1125.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 107

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenvoordelaan Rijswijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren