Steenweg Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Steenweg Enschede NederlandDeze pas gerenoveerde studio aan de Steenweg boven een kinderdagverblijf komt vrij. De studio ligt in een rustige buurt. De Universiteit en het centrum van Enschede liggen op 10 minuten rij afstand.De keuken bevat een koelkast, kleine vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi-magnetron.

Je vind de Studio aan de Steenweg Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Steenweg Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Steenweg in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Steenweg in Enschede – Klik hier

Details van Studio Steenweg in Enschede

Prijs – 655.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenweg Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren