Steenweg Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Steenweg Enschede NederlandDe kamer bevindt zich in een woning in de wijk ‘r Ribbelt. Het centrum van Enschede ligt op circa 10 minuten fietsafstand en de Universiteit van Twente ongeveer 20 minuten.De kamer is circa 20 m2, is volledig gemeubileerd en beschikt over een eigen wastafel. De badkamer wordt gedeeld met 6 andere huurders. Daarnaast is er ook een gezamenlijk terras aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Steenweg Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Steenweg Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Steenweg in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Steenweg in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Steenweg in Enschede

Prijs – 580.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenweg Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren