Steenweg in Enschede via Esteon

SteenwegTe huur in Enschede! Een studentenhuis, gemeubileerd, van 15m2 bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De huurprijs is €400,- per maand. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Studentenhuis in Ribbelt-Stokhorst, Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Enschede aan de Steenweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis in Ribbelt-Stokhorst, Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis in Ribbelt-Stokhorst, Enschede – Klik hier

Details van Studentenhuis in Ribbelt-Stokhorst, Enschede

Prijs – 400.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren