Steenweg Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Steenweg Sittard NederlandIndeling:Hoofdingang.Middels trappenhuis met airco toegang tot 1e verdieping.Indeling: hal; toilet met fonteintje; woonkamer met laminaatvloer en veel lichtinval door de fraaie raampartijen.Gesloten keuken met opstelling en inbouwapparatuur; gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en diepvries.De keuken geeft toegang tot een knus dakterras. Hoger gelegen slaapkamer annex kantoorruimte voorzien van een laminaatvloer.Trap naar 2e verdieping, hier bevinden zich twee slaapkamers met laminaatvloer, badkamer met ligbad, douchecabine, badmeubel toilet en dakraam. Cv berging.

Je vind de Appartement aan de Steenweg Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Steenweg Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Steenweg in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Steenweg in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Steenweg in Sittard

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenweg Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren