Steijnlaan Breda Nederland in Breda via Huurflits

Steijnlaan Breda NederlandDeze prachtige benedenwoning is een aantal jaren gerenoveerd. Hier zijn authentieke elementen bewaard gebleven. U bereikt de woning met een trap. De woning heeft een L-vormige woonkamer en heeft veel lichtinval door de vele raampartijen met een prachtig groen uitzicht.Daarnaast beschikt het appartement over een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en 2 balkons. Balkon I (ca. 1.10 x 4.40 m) is gelegen op het zuidwesten (hier bevindt zich tevens de kamer met HR combiketel). Balkon II (ca. 1.10 x 2.60 m) is gelegen op het noordoosten. Beneden heeft u de beschikking over een (afgesloten) gemeenschappelijke berging + fietsenstalling.

Je vind de Appartement aan de Steijnlaan Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Steijnlaan Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Steijnlaan in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Steijnlaan in Breda – Klik hier

Details van Appartement Steijnlaan in Breda

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 89

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steijnlaan Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren