Sternstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sternstraat Rotterdam NederlandBinnenkomst in de hal waar vanuit verschillende vertrekken te bereiken zijn.De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de gedeeltelijke open keuken.De keuken is voorzien van een 4 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combi-oven.De eerste slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en heeft directe toegang tot het balkon.De badkamer en toilet zijn separaat van elkaar.De tweede slaapkamer is te bereiken vanuit de hal en heeft tevens toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Sternstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Sternstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sternstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sternstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Sternstraat in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sternstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren