Stevensbloem Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Stevensbloem Leiden NederlandIndeling; Hoofdentree begane grond, bellentableau met brievenbussen. Lift en trap naar de 3e verdieping, galerij met entree naar het appartement. Entree appartement, ruime hal die leidt naar alle vertrekken, woonkamer (ca. 26 m2), separate keuken (ca. 8 m2) met 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak met kraan, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi oven/ magnetron en voldoende kastruimte. Grenzend aan de woonkamer is het ruime balkon. De slaapkamer aan de voorzijde ligt naast de keuken (ca. 12 m2). Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de badkamer. De badkamer (ca. 4 m2) is voorzien van een douche, wastafel en separate wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde naast de woonkamer vindt u de 2e slaapkamer (ca. 14 m2)

Je vind de Appartement aan de Stevensbloem Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Stevensbloem Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stevensbloem in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stevensbloem in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Stevensbloem in Leiden

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stevensbloem Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren